Lokalen på Hagagatan/Frejgatan nu till uthyrning

               

Renoveringen av lokalen på Hagagatan/Frejgatan har nu kommit i mål och uthyrningen pågår. Känner du någon som är på jakt efter en större lokal eller är intresserad av att flytta på sig från den befintliga får du gärna tipsa om uthyrningen vi jobbar med. Arbetet har sen starten i februari omfattat arbete från rivning av befintliga väggar, belysning, takarmaturer, kök och annan fast inredning. Efter den färdigställda rivningen har hela lokalen blivit spacklad och målad i sin helhet med nya lister, nymålat undertak samt nya takplattor. Hela belysningen är utbytt till modern LED i taket. Hela elanläggningen är utbytt med modern elcentral och all kanalisation, trådning, brytare och eluttag är uppgraderade till dagens standard. Ventilationen är uppgraderad och nya moderna aggregat med inbyggd kyla är installerade.

Den befintliga mattan som fanns i lokalen har bytts ut mot ett härligt och fräsch ekgolv från Bjelin som gör att lokalen får en riktigt fin touch. Alla väggar är nu vitmålade och samtliga lister, socklar, dörrfoder har blivit målade. Arbetet med lokalen har hela tiden haft målsättningen att genom varsam rivning och planering kunna återanvända så mycket som möjligt.

Ni hittar länken till lokalen nedan på Objektvision där ni också kan se nytagna bilder:

Frejgatan 59, Vasastan Stockholm. Ledig lokal – objektvision.se