Tillbaka till Praktisk info

Bokning av tvättstuga, gym och bastu

Instruktion för tvättstugebokning via tavlan i entrén eller utanför tvättstugan, klicka här: Instruktion tvättstugebokning. Samma bokningssystem används även för gymmet och bastun. Notera att man behöver vara medlem i Gymmets vänner eller Basturelaxens vänner för att kunna boka.  Se den separata infosidan om gymmet respektive sidan för bastun för att bli medlem.

För bokning via hemsidan, klicka här:

Till webbokningen

För att logga in via hemsidan anger du Användarnamnet, som består av 4 siffror, varav de sista siffrorna är ditt 2- eller 3-siffriga lägenhetsnummer.

  • Om ditt lägenhetsnummer består av 2 siffror skriver du 10 följt av det 2-siffriga lägenhetsnumret.
  • Om ditt lägenhetsnummer består av 3 siffror skriver du 1 följt av det 3-siffriga lägenhetsnumret.:

Om du inte har bytt lösenordet är det samma fyra siffror följt av en extra nolla på slutet.

Exempel: lägenhetsnummer 106 har användarnamn 1106 och lösenordet 11060.

Exempel: lägenhetsnummer 35 har användarnamn 1035 och lösenordet 10350.

Vi rekommenderar att du byter lösenordet. Det är ett krav för att kunna använda Aptus Home-appen med funktionen för att öppna portar och grindar. Se den separata sidan om Aptus Home-appen för mer information.

Byta lösenord

För att byta lösenord loggar man in i webbokningen med sitt användarnamn och nuvarande lösenord (se ovan). Väl inloggad väljer man ”Inställningar” till vänster och sedan ”Lösenord”. Det går även att ange en mailadress som senare kan användas för att återställa lösenordet om man skulle glömma bort det.