Tillbaka till Praktisk info

Porttelefonen och portnycklar

Fastighetens skalskydd är helt implementerat med Aptus elektroniska låssystem vilket betyder att endast den med behörighet ges tillträde till i våra gemensamma utrymmen.

Om du behöver ändra något avseende porttelefonen, behöver en ny nyckelbricka eller behöver spärra en förkommen nyckelbricka ska du vända dig till Felanmälan. Alla hushåll har fått minst tre nyckelbrickor. Håll reda på vem som har vilket bricknummer inom hushållet (de är numrerade med stora siffror) så att vi spärrar rätt nyckel om någon kommer bort. Nyckelbrickorna är en värdehandling precis som de gamla metallnycklarna. Passagesystemet loggar alla händelser som sker i låssystemet så att man lätt kan se låsöppningar bakåt i tiden, detta ökar säkerheten i fastigheten.

Du ska aldrig släppa in någon som inte har giltigt skäl att komma in i våra lokaler eller vårt område.

Instruktion för porttelefon, klicka här: Instruktion Porttelefoni

 

Aptus Home-appen

Det går att installera en app (iPhone och Android) som heter Aptus Home. Via denna app kan man enkelt boka och avboka tider i tvättstuga, gym och bastu. Man kan också få åtkomst att kunna öppna portar och grindar direkt från appen. Det är då enkelt att öppna våra portar mot torget som idag inte …