Låsa upp dörrar med Aptus-appen

Alla boende i föreningen kan använda Aptus Home-appen för att komma åt bokning av tvättstugan, och även gym och bastu för medlemmar i respektive förening.

Det finns även en funktion i appen där man kan låsa upp grindar och portar, vilket kan vara praktiskt när man får besök eller leveranser. Denna funktion är inte aktiverad som standard, men vem som helst kan be om att få den aktiverad genom att maila aptus@riddaren24.se. Kravet är att man först byter lösenord på sin inloggning till Aptus. När funktionen är aktiverad kan man klicka på menyn uppe till vänster i appen och välja ”Låsa”, och därifrån kan man låsa upp ytterdörrarna i sin port och även grindarna till sin gård.

Aptus Home-appen kan laddas ner från App Store eller Google Play Store. För instruktioner om hur man loggar in, och även hur man byter lösenord, se den separata sidan om Aptus Home. Se även sidorna om passersystemet, och webbokningen.

Notera att det är styrelsen själva som hanterar behörigheterna kring låsa-funktionen, vilket gör att det kan dröja några dagar innan funktionen aktiveras efter att man har mailat.