Stängd vattenlek på 17-gården på helger + avstängt vatten i 17C på måndag

Tyvärr ser vi inte att det fungerar att ha vattenleken på 17-gården öppen för medlemmarna på helgerna, det kommer för mycket sand i den när barnen leker vilket gör att underhållskostnaderna blir stora. Vi stänger den därför för användning för medlemmarna och ber föräldrar att inte använda egen vattennyckel för att sätta på den.

Vi kommer fortsatt låta förskolan använda den under veckorna under sina öppettider.

 

Vi aviserar också om vattenavstängning i 17 C på måndag 3 juni kl 9-12 pga byte av ventil. Samtliga lägenheter är då utan vatten och det går inte att använda varken vatten eller avlopp. Aviseringen som delats ut finns HÄR. Som vanligt är toaletten utanför tvättstugan i 15 C öppen för alla medlemmar och det går också att boka duschen på samma sätt som när man bokar tvättstugan, se mer information HÄR.