En massa inte

För att vi ska kunna ha en bra gemenskap i föreningen är det viktigt att vi tar hänsyn till varandra. Tyvärr har vi nu några situationer som gör att vi vill gå ut med en uppmaning att ta hänsyn och kommunicera vissa detaljer:

  • Det är absolut förbjudet att grilla med något annat än elgrill på våra gårdar! Det finns eluttag på båda gårdarna för att kunna koppla in en elgrill. Se våra Ordningsregler.
  • Det är bara tillåtet att utföra störande arbeten på vardagar kl 8-17. Återigen, se våra Ordningsregler.
  • Låt sakerna som köpts in till våra gårdar vara kvar på gården. Just nu har vi en situation där både ett parasoll och skyddet till elgrillen saknas på 17-gården till exempel.
  • Det är tillåtet att låna vissa verktyg och maskiner från hobbyrummet om man är medlem och skriver upp vad man lånar. Det är t ex inte OK att behålla en skruvdragare i över två veckor utan att någon vet när den kommer tillbaka och där man inte skrivit upp det, då blir det stöld. Om ni vet med er att ni lånat något och glömt lägga tillbaka det i skåpet, var snälla och gör det snarast.
  • I hobbyrummet finns utrymme för att kunna lämna spillvirke man tror andra kan ha glädje av, det är inte OK att ställa ner material som egentligen ska till grovsoporna.