Avier för juli

I och med övergången till vår nya förvaltare Delagott har det kommit upp en del frågor och en del problem.
Delagott har fått en del e-mailadresser från Storholmen och i de fallen har de mailat avierna istället för att skicka med post. Bra för miljön naturligtvis, så har ni inte fått julis avier varken i brevlåda eller mail, kolla gärna i spam-mailen. Det ska också gå att logga in på Delagotts portal och se sin avi där. Tillsammans med avierna har också ett infoblad från Delagott skickats, antingen i separat mail eller i pappersform om avierna skickats via post.
I vissa fall verkar det också ha gått ut avier för juli både från Delagott och Storholmen, det är den via Delagott som gäller.
Har man haft autogiro ska det fortsätta fungera och då står det ”dras via autogiro” på avierna. Anledningen till att det står makulerad också är för att själva inbetalningsavin blir makulerad eftersom betalningen dras via autogiro istället.
Har ni frågor kan Delagott kontaktas på 08-331210 eller info@delagott.se.