Intresserade personer sökes

Sökes 1 – 15-gården:

Intresserade barnfamiljer sökes för att ge input till vad barnen (och/eller deras föräldrar…) skulle vilja ha i lekväg på 15-gården. Gårdarna är ju till för alla, så man är välkommen även om man bor på 17-gården och skulle vilja se några komplement till vad som finns där, eller för den delen om man bor i 17 E och faktiskt inte har direktutgång till någon gård.

I och med att vi inte kommer ha någon förskola som använder gården framöver behöver vi inte tänka på några andra barn än de som bor här. Kanske kan det vara värt att också ha lite äldre barn (5-10 år) i åtanke? På 17-gården finns ju redan mycket för de yngre barnen.

Man kan självklart fortfarande vara med i intressgruppen oavsett barn eller ej!

Maila styrelsen eller helena.vilcans@riddarsporren24.se om du är intresserad!

 

Sökes 2 – Projektprocess:

Motion H på stämman som handlade om att föreningen bör ta fram en projektprocess bifölls och vi tänkte dra igång arbetet nu under hösten med Jonathan Hall från Fastighetägarna som stöd.

Maila styrelsen eller helena.vilcans@riddarsporren24.se om du är intresserad!

 

Sökes 3 – Loppistillstånd:

Det har uttryckts intresse av att kunna ha loppis inom föreningen, antingen på torget eller på någon av våra gårdar. Styrelsen tycker det kan vara en trevlig idé och nu skulle vi vilja ha hjälp med att ta reda på vad som eventuellt krävs vad gäller tillstånd för att det skulle kunna gå! Krävs det ens något på 17-gården? Blir det andra regler på 15-gården där en annan förening också har access till gården? Krävs tillstånd på torget?

Vill man också hjälpa till att faktiskt anordna loppis om det blir av är ju det positivt, men just nu vill vi i ett första steg få reda på om det ens går och vad som i så fall krävs.

Maila styrelsen eller helena.vilcans@riddarsporren24.se om ni är intresserade!