Anmälan digital stämma – senast 19 april

Uppdatering:

  • Kallelsen ska idag, 13 april, ha delats ut till alla medlemmar!
  • Vi har idag också fått besked om att alla dokument är skickade i samma försändelse från leverantören (istället för två separata som planerat) och bör komma inom de närmsta dagarna då de gått iväg idag. Det här innebär att datumet vi skrivit på kallelsen för när röstsedeln ska vara utdelad inte heller stämmer, den kommer tillsammans med övriga dokument.

 

Korta versionen:
Om du vill vara med på stämman (digitalt i år) är senaste datum för anmälan 19 april (förlängd tid för anmälan). Kallelse hittar ni HÄR.

Maila följande info till styrelsen.riddarsporren24@gmail.com:
– namn
– personnummer
– lägenhetsnummer
– e-postadress (för att delta via Teams)
– mobilnummer

Långa versionen:
För att vara säkra på att alla medlemmar får kallelsen tog vi beslut om att skicka ut den via brev i år. Via vår leverantör fick vi veta att bara de hade dokumenten i fråga senast 1 april så skulle kallelsen komma ut senast 9 april. Det har tydligt inte hänt. Inte har den kommit måndagen 12 april heller.

För att så många som möjligt ska kunna deltaga digitalt har Fastighetsägarna förlängt tiden för att kunna anmäla sig till den 19 april. Hur man gör står i kallelsen, och kommer inte brevet med kallelsen den 13 april kommer vi dela ut den till lägenheterna i väntan på att den och övriga dokument kommer med posten.

Vi kommer i år också tillåta poströstning, dokumentationen kring detta kommer i ett separat brev, så även om man inte vill deltaga på stämman kan man ändå göra sin röst hörd. I samma brev kommer en utskriven årsredovisning, valberedningens förslag, motioner samt styrelsens rekommendationer.