Tillgång till toaletten och duschen vid 15C

På Öppet Hus idag framgick att det inte verkar vara tydligt att alla har tillgång till toaletten respektive duschen som finns i korridoren in till tvättstugan vid 15C. Har man en giltig Aptusbricka kommer man åt dem, dock behöver man boka duschen för att få tillgång till den och det funkar precis på samma sätt som för tvättstugan, instruktioner HÄR.

  • Toaletten är öppen för alla boende i föreningen kl 8-22, öppnas också med hjälp av Aptusbricka.
    • Vi har begränsat med städning på toaletten, om än regelbunden. Tänk på dina grannar och lämna den i bra skick om du eller dina gäster använder den.
    • Vi har tidigare haft problem med att folk som på något sätt fått åtkomst sovit i utrymmet, tänk på att inte släppa in folk ni inte känner. Alla ska via sin Aptusbricka ha åtkomst så det ska inte vara något problem att komma in om det är så att man ska kunna det.
    • Om man behöver åtkomst dygnet runt pga badrumsrenovering eller liknande kan man som tidigare maila styrelsen eller gå via Felanmälan så fixas det under tiden renoveringen pågår.