Lokalen på Hagagatan 21

Föreningen har arbetat tillsammans med en väletablerad mäklare under sommaren men ännu har vi inte hittat en lämplig hyresgäst till lokalen på Hagagatan 21.

Lokalen (som är i eftersatt skick) är på 550 m2, men kan delas upp i två eftersom det finns ingång från både Frejgatan och Hagagatan. Frågan har kommit upp om boende kan anmäla intresse, vilket går väldigt bra (via företag). Den intresserade hyrestagaren får stor möjlighet att påverka uppfräschning av ytskick och i viss mån även planlösning. Lokalen hyrs endast ut till företag och man får i så fall kontakta den mäklare föreningen anlitat, Mathias Franzén på RP Retail & Properties AB, tel 0704 54 96 62.

Vi tittar i nuläget på att antingen hyra ut hela lokalen till en hyresgäst eller att dela upp den på två mindre lokaler. Mer information om lokalen finns på mäklarens hemsida, https://rpretail.se/hagagatan21_rdrf.