Välkommen att kandidera till styrelsen

En bostadsrättsförening bygger på att medlemmarna engagerar sig för sina gemensamma intressen. På stämman den 19 maj behöver föreningen välja in flera nya ledamöter och suppleanter till styrelsen.

Valberedningens uppdrag är att i god tid före stämman presentera ett förslag på nya ledamöter/suppleanter och därför söker vi snarast kontakt med dig som själv önskar kandidera eller vill föreslå någon granne som kandidat.

Efter samtal med styrelsen och varandra så tror vi att det är värdefullt med erfarenhet av ekonomi, fastighetsskötsel, kommunikation eller arbetsledning. MEN styrelsen framhåller att det viktigaste är ditt intresse för vårt gemensamma, samt att du kan bidra med tid och engagemang för att arbeta i projekt.

Med en tillräckligt stor styrelse (enligt förslag till stadgar som kan antas) så bör arbetat kunna fördelas så att samtliga styrelseledamöter och suppleanter känner att de får bidra med det de är bra på i en omfattning som känns rimlig.

Styrelseledamöter väljs på två år och suppleanter väljs på ett år. Arbetet inom gruppen fördelas utifrån kompetens och förutsättningar.

Välkommen att kontakta valberedningen på valberedningen@riddaren24.se

Hör av dig så snart som möjligt, vårt förslag skall vara färdigt den 28 april.

Vänliga hälsningar
Britt Schönning (15E), Eva Söderberg (17A) & Nina Lindström (15G)