Årsmöte 13 maj + Motioner + Nya tider för grovsopor

Årsmötet är nu bokat till 13 maj i Norrmalmskyrkan!

Vi vill påminna om att sista datum att skicka in motioner enligt stadgarna är 31 mars. Motionen behöver inkomma skriftligen och går bra att maila eller lägga i föreningens brevlåda vid 17 D. Vill man har lite hjälp på traven så har vi tidigare tagit fram en mall som man kan använda om man vill, den finns att ladda ner här: Motion inför årsstämma – blankett. Vill man ha tips på vad man kan tänka på när man skriver en motion hänvisar vi till förra årets inlägg om just det, https://riddaren24.se/?p=6353.

Vi passar också på att meddela att vi ändrar tiderna för grovsopor till att containern nu kommer finnas tillgänglig kl 18-19. Precis som tidigare är det första måndagen i månaden som gäller (förutom juli). Nästa tillfälle är 4 mars!