Viktiga datum våren 2015

12 mars kl 19.00 Informationsmöte om de olika förslagen till omläggning av tak, renovering av fasaden och utbyte av fönster. Mötet är i Norrmalmskyrkan.

14 mars kl. 11.00-13.00 och 15 mars kl. 15-17 Öppet hus i Föreningslokalen på 17-gården. Styrelsen kommer vara på plats och svara på frågor angående de olika förslagen.

16 april kl. 19.00 Årsstämma i Norrmalmskyrkan.

Övrigt som diskuterades på mötet                                                                                Yttermans AB är projektledare för tak, fasad, fönster och grindar. Statusinventering av hissarnas skick är klar och upphandling kommer (troligen) ske under året. Undersökning av grovsoprum i föreningen pågår. Styrelsen skall ta kontakt med Svenska Bostäder och Stockholms stad angående råttor på gårdarna.                                                                            Styrelsen arbetar med förvaltningsberättelsen som skall skickas ut till medlemmarna Norrmalms stadsdelsförvaltning har sagt upp kontraktet för gruppbostaden 17 A och 17 B och flyttar sista september 2015. Styrelsen planerar att bygga om gruppbostaden som är på 240 kvm till 2-3 lägenheter för försäljning. Brf på Hagagatan 13 undersöker och arbetar med att göra något åt fasaden mot trappan vid parkeringshuset.

Med vänlig hälsning styrelsen/Maria

Lämna ett svar